IĞDIR / MERKEZ - Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu

Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu

Konaklı Mah. 1139. Sokak No.2 Iğdır/Merkez
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, içinden çıktığı toplumun değer yargılarını özümsemiş, gücünü geçmişinden alan, toplumu adına geleceğe dair plan ve projeleri olan, yeniliklere açık, özgüveni gelişmiş, araştırmacı, sorgulayıcı niteliklere sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, milli ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendine yetebilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek okulumuzun temel amacıdır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Gündüz)
Dolmuşlar ile sağlanmakta.Öğrenciler için taşıma mevcut
Var
TOKİ lojmanları karşısında konumlandırılmış